• Lianne Trines, DC

Coronavirus regels

Updated: May 4, 2020

Aangezien we allemaal verantwoordelijk zijn voor zowel onze eigen gezondheid als de gezondheid van anderen, heb ik een lijst met regels opgezet voor het bezoeken van de praktijk - ik wil u vriendelijk verzoeken zich aan deze regels te houden. :)


1. Als u in quarantaine bent (als u in contact bent geweest met iemand die het virus draagt), of als u zich ziek voelt of symptomen heeft (koorts, verkoudheid, hoesten, niezen), kunt u niet naar de praktijk komen. clinic. Als u tot de mogelijkheid beschikt, controleer dan uw temperatuur de ochtend van uw afspraak.

* Houd in gedachten dat pijnstillers een mogelijke koorts kunnen maskeren!


2. U moet ten alle tijden tijdens uw afspraak een masker dragen.


3. Neem een handdoek mee om de behandeltafel te bedekken. Zo kunnen we contact zoveel mogelijk vermijden .


4. Kom op de tijd van de afspraak - kom a.u.b. niet te vroeg aangezien we niet over de ruimte beschikken om mensen te laten wachten (met social dinstancing). Ik zal afspraken op een manier inplannen dat er voldoende tijd tussen afspraken is zodat u niet hoeft te wachten.

Indien u toch te vroeg komt, houd dan rekening met de sociale afstand en wacht u a.u.b. buiten totdat ik u binnenlaat.

Om dit verder soepel te laten verlopen, zou u me een bericht kunnen sturen via SMS/Whatsapp om me te laten weten dat u bent garriveerd. Ik zal u dan komen halen.


5. Kom alleen naar uw afspraak. Indien u toch iemand mee dient te nemen, voor wat voor reden dan ook, neemt u dan alstublieft van tevoren contact met me op om dit te bespreken.


6. Als u eenmaal in de praktijk bent, vermijd dan zoveel mogelijk aanrakening met alles. Ik zal de deur voor u openen. Houd uw afstand van anderen. We lunnen wel naar elkaar zwaaien, maar geen handdrukken! :)


7. Bij binnenkomst in de kamer, zal ik u vragen uw handen te wassen voor 20 seconden en/of uw handen te desinfecteren. Vermijd vervolgens zoveel mogelijk contact met uw gezicht, ogen, neus en mond.


8. Ik zal u vragen uw persoonlijke eigendommen in een doos te doen om te voorkomen dat er spullen door de kamer liggen.


Dat is alles! Het lijkt in het begin allemaal een beetje vreemd, maar als we allemaal een beetje extra voorzorgsmaatregelen treffen, kunnen we ervoor zorgen dat de praktijk een veilige omgeving blijft voor ons allemaal|!


Dankuwel voor uw medewerking :)

33 views0 comments

Recent Posts

See All